Tavlor från Room99

Room99 har nu fått in ett stort sortiment av nya tavlor som passar alla hem. Välj mellan stora, mellan, små eller varför inte en grupptavla. En grupptavla är ett motiv som består av flera tavlor som hängs i antingen samma nivåer eller i olika nivåer beroende på design. Grupptavlor har blivit en mycket populär tavla de senaste åren och är storsäljare hos Room99. Det roliga med dessa tavlor är att upphängningen blir ett konstverk bara i sig. Prisnivån är låg om man jämför liknande produkter hos andra leverantörer. Alla tavlor är handmålade av riktiga konstnärer och uppspända på en kraftig 4 cm ram. Penseldragen syns och på en del tavlor är det mer struktur än i andra beroende på tavlans motiv.

Kommentarer
Postat av: FyndasmartHej vilken underbar blogg du har :)Vill rekommendera en sida där du kan sälja eller auktionera ut allt du inte behöver längre.

Du kan lägga ut tjänster, saker du skänker bort och de ger bort 50% av annonskostnaden till välgörenhet.Kostar ingenting att lägga ut eller att bli medlem.Sidan heter www.fyndasmart.seHa det underbart

2011-04-04 @ 22:04:01
Postat av: Tess

Snygg blogg! Halka in på den helt random då kvällens rubrik på min blogg var pimp my crib så kom din sida upp på google! Skönt! Halka in på den! Inspirerande! Kört hårt! :)

2011-05-04 @ 21:37:57
URL: http://tessm.blog.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0