Grupptavlor

Den senaste trenden inom inredning och tavlor är så kallade grupptavlor. En grupptavla kan bestå av ett eller flera motiv där motivet delas upp på flera tavlor alternativt tavlor i samma stil hängandes tillsammans. Grupptavlor finns i alla storlekar. De större varianterna är ofta relativt enkla att passa in jämfört med en enda stor tavla. Det finns motiv där tavlorna ska hänga i olika nivåer för att mönsterpassa.
tavlor
inredning
Dessa grupptavlor kommer från Room99

Kommentarer
Postat av: Billiga LED lampor

Hej,Tänkte bara tipsa om LED lampor. Nu när glödlamporna börjar förbjudas är det dags att välja vilken typ av lampa man ska ha istället. Många väljer naturligtvis de så kallade lågenergilamporna. Dessa förbrukar naturligtvis mindre energi än de gamla glödlamporna, men de innehåller dock kvicksilver, något som de flesta tyvärr är ovetande om.Men, det finns ett alternativ: LED lampor. De innehåller inga farliga ämnen, drar mindre energi än lågenergilampor och har en betydligt längre livslängd.Titta gärna in på www.LEDBolaget.se.

2010-07-11 @ 19:58:14
URL: http://www.ledbolaget.se
Postat av: Grupptavlor

Klart snyggt med flera tavlor som tillsammans blir ett motiv. Finns mer i den stilen på Wall44.com och på Bimago

Postat av: Alexandra

Jag tycker att det är rätt svårt att göra en bra design till sin blogg - hur har du burit dig åt? Du har ju en riktigt snygg blogg!

2012-03-19 @ 00:39:39
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0