Midsommar - Shabby chic,

Solen börjar titta fram allt oftare och så även värmen. Det gröna i naturen har varit framme ett tag nu känns det som. Det kan bara betyda en sak. Nedräkning inför midsommar. De flesta av er har säkert redan planerna klara vad som händer på den svenskaste dagen vi har.
Ett tips inom inredning som passar skulle vara bärslådor, snapslådor och bag & box vinställ. Ett snyggt sätt att förvara den goda drycken. Det är ju även en perfekt present för värden som håller i midsommar festen. De vita lådorna är typisk shabby chic stil och passar till en mängd andra produkter i samma design / stil.
vita lådor
shabby chic

Yachting

Det börjar bli mer och mer populärt med Yachting och New England-inspirerade hem. Ett enkelt sätt att sätt en sådan prägel är att inreda med kuddar och plädar. Om man vill variera miljön går det ju att köra med kuddfodral. Byt ut dem med när du tröttnat eller för att anpassa efter säsongen. Kuddfodral tar ju inte så stor plats att stoppa undan någonstans!randiga kuddar

Tavlor

Nu är det dags att få liv i väggarna där hemma! Finns det något tråkigare än att ha kala väggar utan några tavlor? Det finns lite olika stilar beroende på vad man tycker om. Ska det vara fotokonst eller ska det vara målad konst? Smakfråga. Det går att hitta tavlor till bra priser om man vet var man ska leta. På Room99.se finns över 300 tavlor att välja bland, och allt finns i lager! Kika in dessa tavlor. Det är mest modern konst men även lite "vanlig".
Monroe
snygg tavla!
Tuff tavla som hänger tillsammans
En grupptavla

Storstad på tallriken

Vem har sagt att en tallrik ska vara vit och enfärgad? Varför inte ha något häftigt mönster. Ja, varför inte en stad på tallriken? En stadskarta det vill säga! Tallrikarna "City Plats" kommer från notNeutral och finns i 20 olika mönster. Eller, förlåt, 20 olika städer!
inredning tallrik
Montreal
fin
Paris
Chicago

Coola mattor

Mattor finns det ju i hur många varianter som helst med vilka massvis av färgkombinationer. Det "Top floor rugs" är unika med är deras mattor i 3D mönster. Hur coola som helst. Ok, det är inga IKEA priser men inte heller några "Picasso-priser". Vill du ha en matta som sticker ut? Då har du funnit den rätta här!3D matta

hus hem
inredningLuca Nichetto

Här kommer lite mer från Italien. En del saker är praktiska medan andra är mer som ett konstverk. Heminredning handlar ju även om att göra det praktiskt. Att bo i ett helt estetisk hem utan några bra praktiska egenskaper skulle nog sätta griller i huvudet på oss. Design från Luca Nichetto .


heminredning design
Hylla - möbel eller konstverk?

design
Smidig förvaring och hängare

lampa
Lampa med cool design.

Italienare kan design

Det är ingen nyhet att Italien är ett land som har många framgångsrika designers. Det gäller inte bara kläder och bilar. Möbler är ett mycket stort område också. Vad är det som gör Italienarna så speciella? Eller vi kanske ska säga deras design. Det är ofta kreativa skapelser och de vågar se utanför den vanliga ramen. Jag har spanat in några produkter från Ponti Terenghi.
Möbler
design
K122 Tree
inredning
fin design
Litet bord T116

Svensk design

Jag sprang häromdagen på den svenska designen A2 & A2 Designers. Det går inte att säga att det är möbler från någon annan. Väldigt unik design och färgsättning. A2 kör mycket med starka färger och personligen tycker jag att dessa möbler är lätt möblerade oavsett färgsättning i rummet. Ni kan kika på flera av deras möbler på hemsida http://www.a2designers.se/
heminredning
möbler
hur och hem

RSS 2.0